با سلام خدمت شما همراهان عزیز و بازدیدکننده گرامی
امیدوارم حال دلتون خوب باشه
امروز قراره به شما آموزش نصب وردپرس رو به صورت خیلی ساده و آسون یاد بدم. خب ابتدا به آدرس سایت رسمی وردپرس مراجعه کنید و وردپرس رو دانلود کنید.
البته ما کار شما رو راحت تر کردیم و براحتی میتونید این فایل رو از باکس آخر همین صفحه بطور مستقیم از سایت وردپرس دانلود کنید.
خب وقتی فایل رو دانلود کردید کافیه به هاستتون مراجعه کنید و در پوشه Public_Html یا هر پوشه ای که میخواهید آپلود نمایید البته ما بصورت پیش فرض در Public_Html آپلود میکنیم مانند تصویر زیر :
سپس بر روی Public_Html که کلیک کردیم وارد محیط زیر میشویم و کافیست که بر روی دکمه Upload کلیک کنیم :
سپس وارد محیط زیر میشویم ، در اینجا کافیست فایل وردپرس را که دانلود کرده ایم در اینجا آپلود نماییم اما دقت کنید پسوند فایل باید Zip باشد :
دکمه Select File را کلیک کنید سپس ، فایل را انتخاب کنید :
سپس منتظر باشید تا فایل آپلود شود :
منتظر باشید تا طبق تصویر زیر کادر به رنگ سبز در بیاید :
سپس بر روی عبارت “Go Back To “/address کلیک کنید تا به صفحه ی فایل خودکار انتقال پیدا کنید :
حال باید فایل را از حالت Zip خارج کنیم ، برای اینکار باید بر روی فایل راست کلیک کرده و گزینه Extract را کلیک میکنیم :
حالا می توانید طبق تصویر زیر محل استخراج را انتخاب کنید :
بعد از انتخاب مسیر که ما در اینجا همان مسیر Public_Html را انتخاب کردیم را انتخاب و سپس بر روی Extract File(s) کلیک میکنیم تا استخراج طبق تصویر زیر انجام شود :
سپس بر روی دکمه Close کلیک میکنیم و فایل Zip رو طبق تصویر زیر پاک میکنیم :
اگر تیک گزینه ی Skip را بزنید فایل کلا از سرور پاک میشه و در سطل آشغال یا همان Trash فرستاده نمیشود. حالا باید محتویات پوشه wordpress را در مسیر public_Html انتقال بدیم که طبق تصویر زیر انجام میدیم :
بر روی گزینه Select All کلیک میکنیم تا تمام محتوا را انتخاب کند و سپس مسیر را انتخاب و بر روی گزینه Move File(s) را کلیک میکنیم و در نتیجه انتقال انجام شده و با تصویر زیر روبرو میشویم :
سپس بر روی عبارت Up One Level کلیک میکنیم تا به صفحه قبل برگردیم. حال در اینجا کافیست پوشه WordPress را که خالی شده طبق تصویر زیر پاک کنیم :
خب کار ما در هاست 80% جلو رفته و حالا کافیه به کنترل پنل هاست مراجعه کنید و یک دیتابیس بسازید.
طبق تصویر زیر بر روی DataBase رفته و گزینه MySQL® Databases را کلیک میکنیم :
سپس با صفحه زیر روبرو میشوید :
در اینجا شما در قسمت Create New DataBase ، یک دیتابیس با نام دلخواه میسازید و بر روی دکمه Create DataBase کلیک می کنید تا ساخته شود ، سپس به صفحه زیر میروید :
بر روی عبارت Go Back کلیک کنید. خب حالا طبق تصویر زیر می بینیم که دیتابیس ما ایجاد شده :
اما باید حالا یک یوزرنیم بسازید پس طبق تصویر زیر آن را میسازیم :
در قسمت Add New User ، در کادر Username نام کاربری دلخواه وارد کنید البته به انگلیسی ، در کادر Password و (Password (Again پسورد دلخواه خودتان را وارد کنید ، در کادر Strength میزان قوی بودن پسوردتان را نشان میدهد و زمانی که مثل تصویر زیر رنگ سبز را به شما نشان داد یعنی پسورد قابل قبولی را وارد کردید ، هرچند از طریق دکمه مجاور Password Generator میتوانید ساخت یک پسورد قوی را به عهده سیستم بگذارید اما حتما در جایی یادداشت کنید تا فراموشتان نشود!
حال بر روی دکمه Create User کلیک کنید تا به صفحه زیر منتقل بشید :
بر روی عبارت Go Back کلیک کنید. خب حالا طبق تصویر زیر می بینیم که یوزنیم دیتابیس ما ایجاد شده و کافیست دیتابیس و یوزرنیم را بهم متصل کنیم ، پس طبق تصویر زیر عمل میکنیم :
در اینجا یوزرنیم و دیتابیس را انتخاب و دکمه Add را کلیک میکنیم تا به صفحه زیر منتقل شویم :
خب در قسمت Manage User Privileges ، تیک گزینه ی All Privileges را بزنید تا طبق تصویر زیر همه ی موارد تیک بخورند و سپس گزینه ی Make Changes را بزنید تا بهم متصل شوند :
خب می بینید که کار تمام شد و 90% راه را با موفقیت گذرانده ایم. حال باید وردپرس را که قبلا آپلود کرده ایم را نصب و فعال کنیم.
حالا یک صفحه ی جدید در مروگرتان ایجاد کرده و دامنه ی خود را تایپ و دکمه Enter را بزنید. می بینید که صفحه ی زیر برای شما ظاهر میشود :
بر روی دکمه “بزن بریم!” کلیک کنید تا با صفحه ی زیر مواجه بشید :
خب در قسمت نام پایگاه داده ، نام دیتابیس خود را وارد کنید ، در قسمت نام کاربری ، یوزرنیم خود را وارد کنید ، در قسمت رمز ، پسورد خود را که ساخته بودید وارد کنید و دقت داشته باشید که مقدار میزبان پایگاه داده و پسوند جدول را تغییر ندهید. حال بر روی دکمه ی “بفرست” کلیک کنید تا به صفحه ی زیر منتقل شوید :
خب دیگه آخراشه و روی دکمه “راه اندازی نصب” کلیک کن تا به صفحه زیر منتقل بشید :
در اینجا در قسمت عنوان سایت ، عنوان سایت خود را وارد کنید. در قسمت نام کاربری ، یک نام کاربری دلخواه و صد البته انگلیسی وارد کنید. در قسمت رمز ، یک پسورد دلخواه وارد کنید یا همان پسوردی که به شما نمایش میدهد را انتخاب کنید. در قسمت ایمیل ، یک ایمیل معتبر که دسترسی بهش دارید رو وارد کنید. تیک نمایش به موتورهای جستجو را هم نزنید چون وبسایت شما آماده نیست! و حالا روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک کنید تا به صفحه ی زیر منتقل بشید :
خب وردپرس شما با موفقیت نصب شد ، حالا روی دکمه ورود کلیک کنید تا به صفحه لاگین منتقل بشید :
در اینجا نام کاربری و رمز عبوری که انتخاب کرده بودید را وارد و بر روی دکمه “ورود” کلیک کنید تا به پیشخوان وردپرس منتقل بشید :
خب می بینید که کار به اتمام رسید و به پیشخوان وردپرس دسترسی دارید.
امیدوارم این آموزش بدردتون خورده باشه و ما رو از نظرات خودتون آگاه کنید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.